WHITELAB

Gyors válasz a piaci igényre. A koronavírus második és harmadik hullámában a tömeges fertőzések miatt ugrásszerűen megnövekedett az igény a tesztek iránt, azonban a hatósági, ingyenesen elérhető tesztek száma országszerte korlátozott. A tesztek széles körben való elérhetőségét és a társadalmi felelősséget szem előtt tartva telepítettük 2020 őszén első konténeres mintavételi Whitelab pontjainkat, s ma már országszerte elérhetők vagyunk.

Teljeskürű, megbízható tesztelés. Budapest 9 forgalmas pontján és további 20 vidéki nagyvárosban is működtetünk koronavírus kimutatása céljából PCR, antigén gyorsteszt, valamint egyes helyszíneken szerológiai vizsgálatok (ellenanyag vizsgálat és post-Covid szövődmény vizsgálat) elvégzésére mintavételi pontokat. A PCR minták elemzése saját fejlesztésű reagenssel történik, így nagyobb hatékonyságot és megbízhatóságot tudunk garantálni.

Gyors eredmény. Rendszerünk minden eleme a gyors visszajelzést szolgálja – az időpontfoglalástól a vírusteszten át egészen a teszteredményig. Saját fejlesztésű Időpontfoglaló rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár aznapi időpontfoglalást és az egyszerű, 1 perc alatt elvégezhető online fizetést. A mintákat saját futárok szállítják a laborba minden tesztpontról. A minták elemzésére saját labor kapacitással rendelkezünk az Avidin Kft.-nél, az NNK által akkreditált laboratóriumban.

MAT07104
MAT07115