ANTIBUDDY ROBOT

Hatékony megoldás. A robot méréstechnológiája a hagyományos csöves módszerrel történő vércsoport meghatározás walkaway szintű automatizálásán alapul. Mivel semmilyen fogyóanyagot nem használ, a legköltséghatékonyabb megoldást kínálja a kórházak, laboratóriumok számára.

Megbízható mérési módszer. A „goldstandard” centrifuga-csöves technika alkalmazásával biztosítja minden vércsoport-szerológiai reakció elvégzését, kiértékelését, a polybrenes módszert is képes automatizáltan végrehajtani.

Szoftveres háttér, online támogatás. A mérés során készített képsorozat a vizsgálat körülményeiről részletes tájékoztatást ad. Könnyen adaptálható szoftverének köszönhetően a felhasználói igényekre egyszerűen testreszabható .Az eredmények továbbküldhetők a kórházak adatbázisába. Az Antibuddy szerológiai robottal végzett mérések digitálisan rögzített eredményeinek (szedimentációs görbék és képfelvételek) ellenőrzésére online szolgáltatást is nyújtunk megbízóink számára, így esetleges anomáliák esetén azonnali támogatást tudunk nyújtani.

A vizsgálatokkal szemben támasztott hármas követelményrendszer teljesítése:

Érzékenység. Klinikai szempontból a lehető legtöbb antitestet mutassák ki.

Specificitás. Klinikai szempontból nem fontos antitestet ne mutassák ki.

Hatékonyság. Biztosítsák, hogy a beteg a lehető leggyorsabban a megfelelő vérhez jusson.

Antibuddy
Antibuddy (2)